RESTORANT LIVIA

Restorant i Klasit të Parë me ushqime tradicionale Shqiptare. Kuzhina jonë është gati të ju shërbejë 16 orë cdo ditë. Ju do të keni mundësinë të shijoni peshkun e freskët të liqenit të Butrintit dhe Kanalit të Vivarit dhe gjithashtu produktet e mishit të freskëta nga fshati. Kopështi ju ofron një pamje fantastike nga Kanali i Vivarit, ideale për të kaluar mëngjesin ose drekën, gjithashtu në darkë mund të kaloni momente të bukura shoqëruar me një kokteil.