DHOMË DOPIO ME BALLKON

Madhësia 22 m²

Kjo dhomë është e pajisur me një ballkon, sistem kundër zhurmës dhe ajër të kondicionuar. Ideale për një çift.

null

1 Krevat Dopio

null

Ajër i Kondicionuar

null

Ballkon

null

2 Njerëz

SHËRBIME